Cocaïne oorlog gaande in het Spaanse Marbella

Berg coke

Vorige week nog werd aan de Spaanse Costa del Sol een 58 jarige Fransman in zijn auto geliquideerd. De liquidatie schijnt te maken te hebben met de diefstal van 400 kilo cocaïne, zo gaat het gerucht.

AK-47

De Fransman werd door zijn eigen vrouw dood aangetroffen in de garage nadat zij schoten had gehoord. De twee zouden volgens een bron tegen El Español op de hoogte zijn geweest van de dreiging op hun leven.
Er zouden twee daders zijn die de gebruikte AK-47 in een vuilnisbak dumpten en er vandoor gingen op een motorfiets.

Rol Nederlanders

Er is sprake van onderzoek naar de rol van Nederlanders na de liquidatie in Torremolinos van Hamza Ziani (33), mogelijk is er een verband tussen de moord en de liquidatie.
De Spaanse krant El Español suggereert dat de moord op Ziani te maken heeft met een ruzie over 400 kilo cocaïne tussen een Colombiaanse groep en een groep rondom David Ávila (36, alias “Maradona”) die dit voorjaar werd afgeknald voor een kerk in San Pedro de Alacántara, bij Marbella.

Crimesite

De website Crimesite.nl heeft meer achtergrond informatie gepubliceerd over de diefstal van 400 kilo cocaïne.

Berg coke

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *