Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Cokeversnijders opgepakt in 010

aug 28, 2023
Versnijden

Rotterdam – Op woensdag 23 augustus zijn drie mannen gearresteerd in een versnijdingspand aan de Willebrordusstraat te Rotterdam, zo meldt de politie. Binnen het pand werden tevens twee vuurwapens en een aanzienlijke hoeveelheid verdovende middelen aangetroffen, welke onmiddellijk in beslag zijn genomen. Een diepgaand onderzoek wordt door de politie voortgezet, waarbij mogelijke verdere arrestaties niet worden uitgesloten.

Lopende onderzoeken

De ontdekking van dit pand en de daaropvolgende arrestaties zijn te danken aan informatie verkregen uit lopende onderzoeken. Toen de politie op de bewuste woensdag het pand betrad, troffen ze drie personen aan, allen afkomstig uit Rotterdam. Deze verdachten, met leeftijden van respectievelijk 27, 50 en 53 jaar oud, zijn onmiddellijk aangehouden. Niet alleen werden er mensen gearresteerd, maar ook werden twee vuurwapens aangetroffen binnen de ruimte. Deze wapens zijn in beslag genomen en zullen onderworpen worden aan onderzoek om vast te stellen of ze in verband staan met eerdere misdrijven.

Vrijgelaten

Opvallend genoeg is de 50-jarige Rotterdammer inmiddels vrijgelaten, terwijl de overige twee mannen naar verwachting morgen voor de rechter zullen verschijnen tijdens hun voorgeleiding. Het onderzoek loopt nog en de autoriteiten zijn vastberaden om alle betrokken partijen ter verantwoording te roepen en zo de veiligheid in de stad te waarborgen.

Willebrordusstraat inval

foto: politie.nl