Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Dealers opgepakt door politie

mrt 5, 2021
dealer

Baarn – Op woensdag 3 maart heeft de politie twee verdachten op verdenking van het dealen in harddrugs gearresteerd.

Informatie

Naar aanleiding van binnengekomen informatie stelde de politie een uitgebreid onderzoek in naar het gebruik van een telefoonnummer dat veelvuldig gebruikt werd voor het bestellen en leveren van drugs in Soest en omgeving. Tijdens een observatie in Soest zagen agenten hoe een persoon contact zocht met één van de twee verdachten. De manier waarop dit gebeurde leidde tot het vermoeden dat er drugs werd verhandeld.

Transactie

Na de waarneming van de mogelijke drugstransactie werd eerst de koper gearresteerd. Het ging om een 52-jarige inwoner van Soest. De man die ervan wordt verdacht de drugs te hebben geleverd, is kort daarna aangehouden. Dit betreft een 22-jarige inwoner van Baarn. Hij was in het bezit van een hoeveelheid harddrugs en contant geld.

Doorzoeking

Aansluitend zijn agenten binnengetreden in woningen in Soest en Baarn en werd een derde verdachte, een 24-jarige Baarnaar gearresteerd. In de woning in Soest werden goederen aangetroffen die het vermoeden versterkten dat de verdachten dealden in drugs. De verdachten zijn ingesloten.