Dealertje Nieuwegein gepakt

Nieuwegein – Na aanleiding van binnen gekomen informatie over de handel in verdovende middelen startte de politie een onderzoek naar een drugsdealer in Nieuwegein. Dit onderzoek past in de reeks onderzoeken die de politie sinds maart van dit jaar uitvoert.

Man uit Nieuwegein

Aan het begin van afgelopen week resulteerde dit onderzoek in een aanhouding van een 57-jarige Nieuwegeiner. Hij werd in zijn woning aangehouden. Bij de doorzoeking van zijn woning werden verdovende middelen, geld en andere drugsgerelateerde goederen aangetroffen. Agenten hoorden diverse afnemers van drugs. In afwachting van zijn strafzaak werd de verdachte in vrijheid gesteld.

Bron en foto: politie.nl

Matige buit

De aangetroffen buit lijkt wat slapjes, mocht de getoonde foto alle in beslag genomen goederen betreffen. Maar goed, er waren weer wat agenten bezig met drugsbestrijding en ondermijning.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *