Dertig bezoekers Masters of hardcore betrapt

Drugs en dancefeesten zijn nu eenmaal onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Maar als je dan drugs meeneemt naar een dergelijk feest, zorg dan dat je het goed verstopt. Want de controles zijn er, die garantie heb je.

XTC, cocaïne en GHB

De politie hield 30 mensen aan bij het indoor festival Masters of Hardcore afgelopen zaterdag in de Bossche Brabanthallen. Een woordvoerder van de politie maakte maandag bekend dat de bezoekers onder meer werden betrapt op het bezit van speed, xtc-pillen, cocaïne en ghb. Dat draaide in enkele gevallen uit op boetes van enkele honderden euros. Nog stomer en nooit goed te praten is dat er ook een paar pannenkoeken wel geld uitgeven aan een kaartje, maar niet aan een taxi. Zij werden betrapt op het het besturen van een auto onder invloed van drugs.

Fransman was aan het beroven

Tot degenen de aangehouden bezoekers behoort een Fransman die vermoedelijk betrokken was bij de beroving van enkele bezoekers. De man zou mogelijk met een handlanger een vaker toegepaste methode hebben gebruikt. ,,Bezoekers krijgen traangas in de ogen gespoten waardoor paniek ontstaat. In het tumult worden de slachtoffers beroofd van kettingen of andere spullen’’, aldus de woordvoerder van de politie.

Compliment  van politie

Een woordvoerder van de politie maakt een compliment aan de organisatie. Hij looft de wijze waarop de organisatoren met eigen beveiliging het massaal bezochte festival in goede banen hebben geleid.  Volgens hem werden bezoekers weggestuurd die bij de ingang werden betrapt met drugs.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *