Dorpshuis Krabbendijke vol met wietplanten

Het lijkt een prachtige dagbesteding voor werkloze jongeren, wiet kweken. Gezellig met zijn allen stekjes in de pot zetten en het hele groeiproces op de voet volgen. En als afsluiter lekker een weekend lang dikke jonko’s draaien.

Dorpshuis gesloten

Helaas pindakaas, de door de politie ontdekte 500 planten onder het podium van het dorpshuis van Krabbendijke waren geen onderdeel van een programma.  Zoals gebruikelijk wordt een pand waarin wiet wordt aangetroffen door de burgemeester gesloten en het dorpshuis is daarop geen uitzondering. Voor hoe lang de boel op slot gaat is nog niet bekend.

Buren gevraagd om informatie

De politie heeft bij de huizen rondom het dorpshuis aangebeld om te vragen of zij informatie hadden, dus kennelijk weten ze niet wie de kwekers zijn. De brandweer werd ook opgeroepen om het pand te controleren en het energiebedrijf heeft de stroom van het dorpshuis afgesloten. De wietkwekerij bevond zich onder het podium van een zaal. Om bij de kwekerij te komen moest er eerst een trapje weggehaald worden. Het gaat om een kwekerij van 400-500 planten.

Op 112 midden Zeeland staan bewegende beelden en stilstaande beelden want dit is voor dat soort websites het nieuws van de dag.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.