Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Doseren, meten en injecteren in iedere maat

nov 8, 2018
trechters

Als je wilt meten, doseren, injecteren of schenken dan heb je daarvoor de middelen nodig. En die middelen zijn vaak lastig te vinden. Het assortiment van veel webwinkels is beperkt, je moet een bedrijf hebben om te kunnen bestellen of je zit meteen vast aan grote aantallen.

Deze redenen waren er voldoende voor Wapwinkel om 11 jaar geleden onze plasticshop in het leven te roepen. Hierin vind je wél een uitgebreid assortiment, hoef je geen bedrijf te hebben om te bestellen en kan je bovendien alles per stuk kopen. En dat was precies wat je zocht toch?

Trechters en maatbekers

Niet iedereen gebruik standaard dezelfde hoeveelheid vloeistoffen. Daarom bestaat ons assortiment uit hele kleine maatbekers (gemaakt van oersterk PP) en kleine trechters tot aan maatbekers en trechters met een groot volume. Uiteraard per stuk verkrijgbaar en allemaal voorzien van een duidelijke maatindeling zodat je precies de juiste hoeveelheid vloeistof kunt aflezen.
En ook allemaal geschikt voor bijna alle soorten vloeistoffen en bestand tegen hoge temperaturen.

Injectiespuiten, perfect doseren

Ook injectiespuiten worden gemaakt van plastic. Beter gezegd van Polypropeen (PP) en dat is gelukkig zeer eenvoudig recyclebaar. De spuiten zijn uiteraard per stuk verkrijgbaar in maten oplopend van de kleinste van 0,5 ml tot de grootste in zijn soort, de 100 ml spuit. En als je er een bijpassende naald bij wilt dan is dat geen probleem.
Insulinespuitjes zijn er ook in zo’n 8 verschillende soort en daarvoor grijp je ook niet mis in onze plasticshop want wij hebben ze allemaal op voorraad zodat jij ze morgen al in huis hebt als je dat wilt.

Buisjes, flesjes en potjes

Of je nu 2 ml vloeistof wilt bewaren of vervoeren, 5 ml buisjes zoekt of liever voor vloeistof dichte potjes gaat en een schroefdop die hermetisch afsluit, bingo! Alle maten en zelfs tussenmaten zijn bij ons verkrijgbaar. En de bijpassende doppen zoals schroefdoppen, doseerdoppen of spuitdoppen uiteraard ook. We hebben zelfs een hele reeks met kant en klare samengestelde producten zodat jij ze niet bij elkaar hoeft te zoeken. Doseerspuiten met bijpassende fles en dop, ons beroemde flesje met spuitje is een mooi voorbeeld.

Maar we gaan verder want ook plastic pincetten, thermometers van kunststof, pipetten om te doseren of speciale spuiten om te doseren, roer-staven en nog wel 80 andere producten staan in onze plasticshop te popelen om van eigenaar te wisselen. Steeds per stuk verkrijgbaar.

Doseren met trechters