Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Dramatische doorzoeking Duivendrechtse opslagboxen

dec 5, 2017
opslagbox

Ook in Duivendrecht kan je je opslagbox niet meer voor illegale zaken gebruiken want maandag 4 december is een controle uitgevoerd bij opslagboxen in Duivendrecht. Toch bleek de vangst dramatische slecht, echt.

De boxen zijn door politie, gemeentelijke handhavers en brandweer gecontroleerd op de aanwezigheid van verboden goederen, milieuaspecten en brandveiligheid.
In meerdere opslagboxen zijn kleine hoeveelheden wiet aangetroffen en benodigdheden om wiet te kweken. De controles zijn uitgevoerd in samenwerking met het opslagbedrijf in Duivendrecht en duurde van 9.00 tot 16.00 uur. De gemeente gebruikte tijdens de controle getrainde honden voor de opsporing van gevaarlijke stoffen en drugs.

Bij eerdere controles is gebleken dat opslagboxen vaker worden gebruikt voor de opslag van gestolen spullen, verboden goederen zoals vuurwapens en drugs.

Je begrijpt uit dit politiebericht dat het weer een wassen neus was. Een enorme inzet van milieumensen, brandweermensen, gemeente ambtenaren gedurende 7 uur (en dan tellen we de voorbereiding en rapportage na afloop niet eens mee) en dat alles voor een kleine hoeveelheid wiet en wat kweekspulletjes.

Bron: politie.nl