Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drie kilo wiet in auto

jul 18, 2018
handboeien

Delft – De politie hield maandag 16 juli om 11.00 uur op de Prinses Beatrixlaan een 35-jarige man uit Delft aan. In zijn auto verborg hij ruim drie kilo wiet.

Agenten zagen rond 11.00 uur de 35-jarige man geen voorrang verlenen op de kruising van de Prinses Beatrixlaan en de Van Foreestweg. Hierbij vertoonde de verdachte agressief gedrag richting andere verkeersdeelnemers. De agenten besloten direct de achtervolging in te zetten, waarna de verdachte zijn auto in de Meeslaan parkeerde. Bij het uitstappen van de automobilist zagen de agenten dat hij een schoudertasje bij zich droeg met daarin vermoedelijk een blok hasj.

Omdat de man zich niet kon legitimeren, wilden de agenten hem aanhouden. De verdachte maakte zich echter uit de voeten en gooide hierbij zijn autosleutels in de bosjes. Na een korte achtervolging verzette de man zich en ontstond een worsteling tussen hem en de agenten. Hierbij liep één agent een gekneusde rib en meerdere schaafwonden op. Uiteindelijk kon de man worden aangehouden en is zijn auto in beslag genomen. Uit onderzoek bleek dat in de auto ruim drie kilo wiet verborgen lag.

Bron: politie.nl

handboeien