Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs en grondstoffen in Roosendaal

dec 1, 2022
Vermoedelijke drugs die werd aangetroffen in een woning in Roosendaal

Roosendaal – In een appartement aan de Jan Vermeerlaan troffen agenten bij een zoeking drugs, een vuurwapen en grondstoffen voor het maken van synthetische drugs aan.

Inval in woning

De politie deed woensdag 30 november een instap omdat het vermoeden was dat er drugs in de woning zou liggen. Tijdens de huiszoeking werden tientallen pillen (haha, tientallen pillen, het staat er echt) en zakken met kristallen met vermoedelijk (vermoedelijk) designerdrugs in beslag genomen.

Vreemdsoortig poeder

Ook vonden agenten een aantal zakken met daarin vermoedelijk precursoren. In dit geval ging het om een poeder dat mogelijk bij de productie van drugs gebruikt kan worden. Daarnaast namen ze nog een handvuurwapen in beslag. De bewoner was op het moment van de inval niet thuis. Hij zal op een later moment uitgenodigd worden voor verhoor. 

Wet Damocles

De politie zal een bestuurlijke rapportage opmaken, op basis daarvan kan de burgemeester besluiten de woning te sluiten en neemt daarmee alvast een voorsprong op de straf voor een rechter de zaak op zijn bureau krijgt.

Bron en foto: politie.nl