Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugs legaliseren moet goed bekeken worden

DoorRedactie

mei 19, 2019 , ,
Drugs

De oorlog tegen drugs is vastgelopen, de handhavers redden het niet meer alleen. Het verbod op drugsgebruik wordt zo algemeen overtreden dat de norm op het punt van verdwijnen staat. Deze week lieten deskundigen uit de politiewereld wederom weten dat het drugsbeleid op dood spoor zit.

Verslaggever Jan Meeus

De aanleiding was nu het verschijnen van De Schiedamse cocaïnemaffia van NRC misdaad-verslaggever Jan Meeus, die zijn bevindingen toetste bij politiemensen en wetenschappers. Voorlopige conclusie: het drugsbeleid is onhoudbaar geworden.

Wij roepen het al jaren en deden dat al duizenden keren. Laat die ellende stoppen. De maatschappij wordt echt niet slechter als drugs legaal is. Kijk maar naar alcohol.

Lees het hele artikel bij het NRC.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *