Drugsdealer in Zierikzee gepakt

Zierikzee – Na een melding van overlast in de buurt van de Schelphoekstraat in Zierikzee is vrijdagavond, omstreeks 21.40 uur, een 19-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland aangehouden op verdenking van het dealen van drugs.

Gooien met eieren

Politiebikers gingen ter plaatse nadat er meldingen waren binnengekomen dat er met eieren werd gegooid. Ze troffen een auto aan in de Schelphoekstraat. Om de auto heen lagen allemaal gebroken eieren. De agenten vroegen de bestuurder van de auto of zij in de auto mochten kijken, omdat het vermoeden was dat de bestuurder van de auto meer wist van het veroorzaken van de overlast. De man gaf hier toestemming voor.

Lachgascilinders

De agenten vonden een krat met lachgascilinders en een zak met ongeveer 100 wikkels die gebruikt worden om harddrugs in te verpakken. Ook troffen de agenten een pot met wit poeder aan en twee gevulde wikkels met (vermoedelijk) harddrugs. Die zijn in beslag genomen. Ook de auto is in beslag genomen voor verder onderzoek.

Aangehouden

De verdachte is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij later verder gehoord.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *