Drugsdealers aangehouden

Roosendaal – Rucphen – Dinsdagavond heeft de politie in Roosendaal en Rucphen vier mannen aangehouden tijdens een drugsonderzoek. Door de aanpak van dit onderzoek treedt de drugssquad stevig op tegen geweld en het drugsdealen in Roosendaal.

 

Na een voorbereiding van vele weken werden rond 18.30 uur op de Raadhuisstraat in Roosendaal en de Rijksweg zuid bij Rucphen twee mannen afzonderlijk op heterdaad aangehouden, zij hadden juist drugs gekocht. Ze hadden gebruikershoeveelheden cocaïne en hennep bij zich, deze werden in beslag genomen. De mannen (25 en 26 jaar) en woonachtig in Roosendaal en Bergen op Zoom werden dinsdagavond op het politiebureau verhoord en mochten ’s avonds het politiebureau weer verlaten.

Politiecellencomplex

Agenten hielden rond 20.00 uur aan de Lindenburg twee mannen aan. Het gaat om inwoners (20 en 23 jaar) uit Roosendaal. Het duo wordt onder andere verdacht van het dealen van drugs. Ze zijn voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht en worden woensdag verhoord. Zij zitten nog vast.

Zoekingen

Hierop werden op vier locaties zoekingen gedaan, namelijk in een bedrijfspand aan de Lindenburg, een woning aan de Susannadonk, een garagebox in dezelfde buurt en een woning aan de Dingenadonk. Bij de controle aan de Lindenburg waren ook opsporingsambtenaren van de gemeente Roosendaal aanwezig. In de eerste woning (Susannadonk) werden softdrugs en een paar duizend euro in beslag genomen. In de tweede woning (Dingenadonk) werd een handelshoeveelheid hard- en softdrugs gevonden. Verder werden computerapparatuur en minimaal 15.000 euro aan contant geld in beslag genomen. In de wijk Langdonk werden ook twee auto’s en twee bromfietsen in beslag genomen, omdat deze gebruikt zijn bij het dealen van de drugs.

Bron en foto: politie.nl

Door Flappie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *