Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drugspand opgerold na tips verraders

Politie inval

Aalsmeer – De politie heeft vrijdag 26 november drie personen aangehouden op verdenking van het handelen in verdovende middelen. Het gaat om een 27-jarige man uit Leimuiden, een 30-jarige man en 31-jarige vrouw uit Aalsmeer.

Diverse verraders

Het drietal werd aangehouden in een pand aan de Opheliastraat waarvan de politie al langere tijd het vermoeden had dat hier drugs werd gedeald. Dit vermoeden kwam voort uit diverse anonieme meldingen. Na een korte observatie op het gebouw, besloten diverse teams van de politie Amsterdam het perceel te betreden. Hier troffen zij het drie personen en meerdere kilo’s hard- en softdrugs en bijna 1000 Xtc-pillen aan. De drugs hebben een straatwaarde van ruim 30.000 euro. De mannen en vrouw werden aangehouden en overgebracht naar het bureau. De drugs werden in beslag genomen en zullen worden vernietigd. 

Rechter-commissaris

De drie verdachten zijn maandag 29 november voorgeleid aan de rechter-commissaris. De rechter-commissaris heeft besloten de drie verdachten voor veertien dagen in bewaring te stellen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *