Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Gast heeft voor 8 miljoen aan paddo’s in huis

nov 13, 2023
Paddo fabriek

Only in the USA! De afgelopen week werd er een ontdekking gedaan van tientallen zakken psychedelische paddenstoelen met een geschatte waarde van 7,5 miljoen euro in een huis op het platteland van Connecticut. Een 21-jarige man wordt beschuldigd van het exploiteren van een drugsfaciliteit en het bezitten en verkopen van verdovende middelen.

Discussie over legaliseren

Deze opmerkelijke vondst komt op een moment waarop verschillende staten en steden in de Verenigde Staten de decriminalisatie van psychedelische paddenstoelen en de actieve stof psilocybine hebben doorgevoerd. In Connecticut is een poging om dit jaar het bezit van kleine hoeveelheden psilocybine te decriminaliseren in de Senaat mislukt.

Complete kweekstraten

De man kweekte een aanzienlijke hoeveelheid paddenstoelen in een vrijstaande garage, hoewel hij ontkende dat de paddo’s illegaal waren. Niettemin ontdekten de autoriteiten psilocybine-bevattende paddenstoelen in verschillende groeistadia. De staatspolitie heeft foto’s vrijgegeven waarop tientallen tassen met paddenstoelen te zien zijn, evenals draagbare ventilatoren en andere apparatuur.

Schedule 1

De paddenstoelen vallen onder Schedule 1, wat betekent dat het stoffen zijn die momenteel niet worden erkend voor medisch gebruik en een hoog potentieel voor misbruik hebben. De man betaalde een borgsom van $250.000 en moet op 16 november voor de rechtbank in New Britain verschijnen.

Video