Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Gast popt McDonalds medewerker om koude friet

aug 3, 2022

Precies als je denkt dat de wereld knettergek is geworden is er altijd wel weer een achterlijke die er nog een schepje bovenop doet. In de New Yorkse wijk Brooklyn is deze week een medewerker van een McDonald’s-filiaal neergeschoten.

In nek geschoten

De medewerker zou zijn geraakt in zijn nek, maar overleefde de schietpartij maar verkeert nog altijd in kritieke toestand. De reden voor het incident is volgens getuigen dat een man kwaad werd omdat zijn frietjes (of althans waar die gele staafjes met altijd teveel zout voor door moeten gaan) koud waren.

De medewerker stond achter de balie en raakte in discussie met een boze klant. De 40-jarige vrouw wilde andere frietjes, die wel warm waren. Op een zeker moment belde de boze vrouw haar 20-jarige zoon, die met een wapen naar het restaurant kwam. De medewerker werd in zijn nek geschoten en werd met spoed naar het Brookdale University Hospital gebracht, waar hij in kritieke toestand verkeert.

De 20-jarige zoon van de vrouw is ter plaatse aangehouden en wordt verhoord. Of de vrouw alsnog warme frietjes heeft gekregen, of dat ze McDonalds aanklaagt voor koude frietjes is onbekend.