Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Gast schiet op stillen met een alarmpistool

alarmpistool

Oud Gastel – Een 54-jarige man uit Oud Gastel is vrijdag 4 februari jl. omstreeks 22.00 uur voor zijn woning aangehouden ter zake de verdenking van bedreiging van twee agenten in burger.

Geschoten

Hij had met een vuurwapen op hen geschoten terwijl zij in een auto voor zijn woning stonden. Bij zijn aanhouding werd een alarmpistool aangetroffen. Hij gaf direct toe dat hij daarmee geschoten had.

Wietkwekerij

Agenten in burger wilden vrijdagavond naar aanleiding van meldingen over de aanwezigheid van een mogelijke wietkwekerij een onderzoek doen bij een woning in Oud Gastel. Terwijl zij het hek naderden van het betreffende pand, zagen ze dat de bewoner naar buiten kwam. De man nam direct een agressieve houding aan en ging op korte afstand aan de bestuurderskant staan.

Vuurwapen

Tot hun grote schrik zagen de agenten dat de man een vuurwapen in zijn hand had waarmee hij daadwerkelijk op hen richtte en schoot. Hierop zijn de agenten, die veronderstelden dat het om een echt pistool ging, snel een stuk doorgereden en hebben gelijk assistentie aangevraagd.

Het vermoeden is natuurlijk dat de man dacht geript te worden en hij poogde zijn handel te verdedigen.

Redactie

Aanhouding

Vervolgens is de verdachte middels de benaderingstechniek gevaarlijke verdachten aangehouden. Hij had een alarmpistool bij zich en gaf direct toe dat hij daarmee op twee ‘gasten’ in een auto had geschoten.  In zijn woning werden verder geen wapens en ook geen hennep gerelateerde zaken aangetroffen. De twee agenten hebben aangifte gedaan.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *