Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Gast slikt drugs in bij aanhouding

jan 25, 2021
Man slikt spijtNiet de man uit het artikel

Een gast uit het Brabantse Veghel probeerde afgelopen weekend een flinke dosis drugs door te slikken toen hij werd aangehouden door de politie. Na een korte worsteling spuugde hij de drugs weer uit.

Zeven Eikenlaan

De politie kreeg vrijdag een melding dat er aan de Zeven Eikenlaan in Veghel iemand zou rondlopen die wel erg geïnteresseerd leek in de geparkeerde auto’s. Een stukje verderop, in de Populierenlaan, troffen de dienders een man die voldeed aan de beschrijving van de melder. Ze vroegen hem om zich te legitimeren en werkte in eerste instantie mee met de politie.

Drugsbezit

Uit de controle van zijn ID bleek dat de man vaker was opgepakt voor drugsbezit. Tijdens het onderzoek door de agenten, stopte de verdachte ineens een prop in zijn mond en begon te kauwen. Agenten probeerden meteen te kijken wat de man in zijn mond had en ook om te voorkomen dat hij het zou doorslikken, wat resulteerde in een flinke worsteling tussen de man en de agenten. Uiteindelijk kwam de politie als winnaar uit deze streetfight en de gast werd aangehouden.

Opgave

Toen de kerel eenmaal was aangehouden gaf hij ook het verstoppen van de meuk in zijn mond op en spuugde hij het uit. ‘Het’ bleek inmiddels een grote bol witte pasta te zijn geworden. Nader onderzoek (je zou maar onderzoeker zijn denken wij dan weer) zal moeten uitwijzen of het om zetmeelpoeder gaat of dat er wellicht sprake was van illegale drugs. Het heerschap is aangehouden en ingesloten voor verhoor.