Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Geen drugs meer voorhanden in Goes

jun 10, 2022
GOes

Als je in Goes woont dan moet je als je drugs wilt kopen op zoek naar een verse dealer. De huidige zit voorlopig even onvrijwillig op water en brood.

Weer die tips

Alsmaar weer die tips die de politie een vrijbrief geven. De politie stelde een onderzoek in nadat er ’tips’ binnen waren binnen gekomen dat er vanuit een pand aan de Grote Kade in drugs gehandeld zou worden.

Klanten opgepakt

Drie vermoedelijke klanten zijn aangehouden en daarvan is een verklaring opgenomen.  Omstreeks 16.40 uur zijn agenten het pand binnengegaan. De man die daar was, is gearresteerd op verdenking van drugshandel. De woning is vervolgens doorzocht. Er zijn diverse (hard)drugs aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte zit vast voor verhoor. Het onderzoek gaat verder.

Geen aantallen

Als de politie in haar persberichten spreekt over ‘diverse (hard)drugs’ dan analyseren wij dat altijd graag even voor onze trouwe lezers.
– diverse: dat betekent meer dan 1 soort
– (hard)drugs betekent iets van wiet en nog wat
– diverse (hard)drugs betekent een diept trieste hoeveelheid die eigenlijk een inval niet waardig was, maar dan komt het allemaal zo knullig over. Reken er maar op dat het aantal nergens over ging anders was het zeker vermeld in het persbericht. Ook zijn er geen trotse foto’s van de in beslag genomen drugs. Korreltje zout is van toepassing.