Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Geheime ruimtes in auto en loods

aug 8, 2018

Etten-Leur – In twee met elkaar in verbinding staande loodsen aan de Guldenweg zijn woensdag 1 augustus 2018 tijdens een actie van het Ondermijningsteam samen met agenten van de Landelijke Eenheid diverse softdrugs en wietkwekerij gerelateerde goederen aangetroffen.

Een 54-jarige man uit Etten-Leur werd als verdachte aangehouden. Agenten gingen ter plaatse na tips dat in het pand mogelijk huurauto’s zouden staan die voor dubieuze doeleinden zouden worden gebruikt.

Agenten ontdekten ter plaatse een verborgen doorgang om van de ene loods in de andere aangrenzende loods te komen. In die ruimte daartussen werd een zak met henneptoppen aangetroffen. Verder werden in de loodsen nog twee blokken hasj, hennepkwekerij gerelateerde materialen zoals koolstoffilters, strijkzakken en geldtelmachines en een kogelvrij  vest aangetroffen. Deze goederen werden in beslag genomen. Verder vonden de speurders nog enkele duizenden euro’s aan contant geld.

Huurauto met verborgen ruimte

Er werd in en nabij de loodsen drie auto’s van een verhuurbedrijf in beslag genomen. In een van die voertuigen die ter plaatse werd onderzocht, was een verborgen ruimte was aangebracht die mogelijk gebruikt wordt voor het vervoer van drugs.  Tijdens een vervolgactie later is nog een auto in beslag genomen.

Bron: politie.nl