Grapperhaus investeert, misdaad stijgt

Hoeveel miljoenen heeft Ferdi Grappighaus nog nodig voor hij beseft dat de war on drugs, die niet genoemd mag worden van chef Akerboom, niet werkt?

Wapens en drugs

Drugs en wapens. De speurneusjournalosten van RTL Nieuws hebben een kaart gemaakt van alle plaatsen van Nederland waar de eerste negen maanden van dit jaar al meer wapen- en/of drugshandel is geregistreerd dan in heel 2018. En ja hoor, heel het land staat stijf van de drugs, ondanks de honderden miljoenen die in de bestrijding ervan verdampen van jouw belastingcentjes.

In bijna 700 dorpen en steden in het land zag de politie in de eerste negen maanden van dit jaar al meer wapen- of drugshandel dan in heel vorig jaar. 

Geenstijl

Er is ook goed nieuws voor mensen die de misdaadcijfers niet geloven en/of het verschil niet snappen tussen dalende misdaad en totaal verdwenen misdaad: uit een helemaal niet zo uitgebreide analyse van GeenStijl blijkt dat de politie in de eerste negen maanden van 2019 589.491 misdrijven registreerde. Dat zijn er 21.259 meer dan in de eerste negen maanden van 2018. Jawel. De geregistreerde misdaad in Nederland, die jarenlang daalde, STIJGT. 

Legaliseren of legale middelen

Zeg het maar, is legaliseren de oplossing? Wij denken van wel. En tot die tijd kan je je overigens ook prima vermaken met middelen die nu nog niet op de lijstjes van de overheid staan. Totdat ze ontdekken dat het volk er plezier aan beleeft althans.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *