De Growemmer tijd is bijna daar!

Met de huidige weersvoorspellingen zullen kweker nog niet zozeer warmlopen om planten in de buitenlucht te plaatsen. Met een vrieskou van -10 is de overlevingskans zeker 0 procent. Maar als we kijken naar het aantal zonuren dan komt een ander fenomeen dichtbij, de Growemmer.

Dit Wapwinkel product doet het namelijk prima in de vensterbank. En zodra we de 12 uur daglicht benaderen dan kan de Growemmer in gebruik genomen worden. Haal hem dus nu vast in huis, zodat je over een week of drie meteen aan de slag kunt.

Je hebt alleen maar een beetje leidingwater nodig. Met de Growemmer in huis heb je verder helemaal niets meer nodig om je eigen plant te kunnen kweken. Alles zit in de emmer en je kunt binnen 5 minuten aan de slag.

De tekst van www.growemmer.nl leert ons dat je met deze emmer zeer eenvoudig thuis in de vensterbank een plantje kunt kweken. En voor nog geen 15 euro ben je helemaal compleet!

De Growemmer wordt compleet geleverd met:

 • Kweekaarde met een PH van 6,5
 • Kokos zweltablet
 • 2 Biotabs voeding tabletten
 • Pincet
 • Duidelijke handleiding
 • 2 autoflowering wietzaadjes

Omdat de Growemmer zo simpel is in gebruik, is deze prima geschikt als cadeau. Iedereen kan nu eenvoudig thuis een plant kweken!

Meer informatie op www.growemmer.nl

Een gedachte over “De Growemmer tijd is bijna daar!

 • 2 augustus 2019 om 13:38
  Permalink

  Growemmer
  Bij mij zijn allebei de zaadjes na de ontkieming overleden. Ik heb ze zeker niet verzopen, ik weet dat je kiempjes geen plenzen water moet geven. Maar het is me niet gegund geweest denk ik. Ik heb daarna één zaadje CBD Medi Kush geplant dat zaaje ( ook auto Flower) doet het prima. Ik heb dat zaadje niet anders behandeld dan de zaadjes in de Growemmer. Wel jammer hoor. Het was echt mijn allereerste kweek en ik had me heel wat voorgesteld bij de Growemmer, het gemak enzo met de voeding er al bij.
  Groetjes, Liz

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *