Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Haarlemse wietkweker de Sjaak

feb 8, 2021

In een bedrijfspand aan de Jan van Krimpenweg in Haarlem heeft de politie woensdagmiddag een hennepkwekerij wietkwekerij ontdekt. In een ruimte van het pand werden ruim 500 hennepplanten wietplanten aangetroffen.

Meldingen

Rond 17.00 uur belden agenten aan bij het pand nadat zij meerdere meldingen hadden ontvangen dat hier mogelijk een hennepkwekerij wietkwekerij zou zijn opgetuigd.

Pand betreden

Na enkele minuten deed een man de deur open en mochten de agenten het pand betreden. Al vrij snel roken zij de geur van hennep wiet die hen leidden naar de kwekerij. Ook bleek na onderzoek dat er sprake was van diefstal van stroom.

Specialist

Een gespecialiseerd bedrijf heeft de kwekerij ontruimd. De hennep wiet en de daarbij horende apparatuur, werd in beslag genomen. De aanwezige man, een 33-jarige inwoner van Beverwijk, werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. 

bron: politie.nl

Corona of niet

Of er nu een Corona crisis is of niet, de politie weet voor een wietkwekerij of voor een berichtje over het sneeuwvrij maken van je autoruiten toch altijd maar weer tijd te vinden. En in Haarlem? Daar steken ze vrolijk nog een jointje op, want die ene wietkwekerij die is opgerold daar ligt behalve de eigenaar natuurlijk niemand wakker van.