Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Harddrugs en messen in auto

sep 30, 2020
achterruit

Je bent wel een enorme pannenkoek als je met je auto over de rijksweg gaat rijden als je achterruit stuk is. Maar wat ben je als je dat doet met wapens en harddrugs in de auto?

A58

De politie heeft de twee inzittenden van een auto op de A58 ter hoogte van Kruiningen opgepakt voor drugsbezit. Ook had het tweetal, een man en een vrouw, messen bij zich. Ze liepen gistermiddag tegen de lamp door een kapotte achterruit.Arrestatie, in scene gezet (foto: Omroep Zeeland )

Agenten zagen de twee rijden in hun auto zonder achterruit en besloten om het kenteken in te voeren. Daarbij bleek dat dat de auto niet geregistreerd stond bij RDW. De agenten gaven daarop een stopteken en zetten de auto rond 16.00 uur aan de kant voor controle.

Harddrugs

Meteen zagen de agenten een mes en drugsattributen liggen. Bij het doorzoeken van de auto vonden ze vervolgens nog een mes en vier verpakkingen met daarin vermoedelijk harddrugs. Om welke harddrug het gaat, is nog nog niet bekendgemaakt.

De twee inzittenden van de auto, een 29-jarige man en een 32-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn aangehouden. Ze zitten nog vast voor verhoor.