Héél veel jonko’s gevonden in woning

DoorFlappie

sep 3, 2018 #den haag, #joints, #woning
Drugs in Haagse woning

De politie heeft in een woning boven een coffeeshop aan de Trompstraat in Den Haag een enorme hoeveelheid drugs aangetroffen.

In een hermetisch afgesloten ruimte troffen agenten negentien kilo wiet en 12.000 joints. De drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd. Bij het team Jan Hendrikstraat was eerder deze maand een anonieme melding(van je vrienden moet het hebben) binnengekomen over een mogelijke opslagplaats van verdovende middelen boven de coffeeshop. Er zou daar een grote hoeveelheid softdrugs liggen en de coffeeshop zou via deze woning bevoorraad worden.
Hierop stelde de politie een onderzoek in en deed donderdag een inval in de woning.  Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Drugs in Haagse woning

Door Flappie

Eén gedachte over “Héél veel jonko’s gevonden in woning”
  1. Wat een onzinnige actie nu weer, coffeeshops moeten nu 1x voorzien worden van nieuwe voorraad het is al achterlijk genoeg dat ze maar 500 gram in hun zaak mogen hebben.. in sommige shops gaat dit er in 2 uur tijd door heen..

    Zo jammer dat justitie nog steeds tijd verknoeid met het softdrugs gebeuren. legalisatie is de enige weg naar een oplossing voor dit probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *