Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Het laatste bericht van 2022

dec 30, 2022

Zo, dat ging als een kogel zeg dat jaar 2022. Bijna 275.000 woorden werden er getikt om jullie te informeren, te verblijden of te verrassen. We hadden scoops, we hadden commentaar, we informeerden en plaatsten diepgaande achtergrondinformatie. Het werden 777 berichten in wat we met recht het grootste smartshop blog kunnen noemen.

Wat kan je verwachten?

In 2023 zullen we opnieuw paraat staan om jullie te informeren over drugs gerelateerde nieuwsfeiten, achtergrondinformatie en vanzelfsprekend productinformatie. Onvermoeibaar en altijd met een knipoog.

Bedankt

We maken van de gelegenheid gebruik om jullie als (vaste) lezer van dit smartshop blog te bedanken voor het lezen van onze artikelen, het kopen van producten bij Wapwinkel en het geven van alle feedback die we mochten ontvangen.

Fijne jaarwisseling

Rest ons jullie met dit laatste bericht van 2022 een hele fijne jaarwisseling toe te wensen en een gezond 2023 met bakken geluk en liefde. Maak er wat moois van!

We groeien door

Met de webwinkel zullen we in 2023 nog een grote stap gaan maken waarbij de focus ligt op het brengen van veel nieuwe producten. Producten die soms al enkele maanden in ons magazijn liggen, maar door tijdgebrek nog steeds niet in onze winkel staan. We beloven daarin beterschap en beginnen al in januari met het plaatsen van een reeks nieuwe producten.

Korting

Als dank voor alle trouwe lezers van dit blog hebben we nog een hele speciale kortingscode klaar staan met een knipoog naar het aantal gepubliceerde berichten in dit blog, 777. Als je de kortingscode WAP2023 gebruikt tijdens het afrekenen in de maand januari van 2023, dan krijg je een spectaculair hoge korting op je gehele bestelling.