Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wapwinkel korting

Wie bij Google intikt ‘wapwinkel lentekorting’, die krijgt tientallen resultaten van oplichters. Anders kunnen we de coupon websites zoals hotdeals.com, coupert.com, kortingscodes.com of kortingscodepromotie.com niet noemen.

100% nep

De bovengenoemde websites beloven je tot wel 50% korting bij Wapwinkel als je coupons gebruikt. Sommige beweren zelfs dat deze recentelijk of zelfs vandaag nog getest zijn ook. En daar klopt echt helemaal niets van, want op de eerste plek maken we helemaal niet voldoende marge om dergelijke kortingen te geven en op de tweede plaats hebben we slechts zeer incidenteel speciale kortingcoupons die we op een bepaalde manier presenteren aan onze vaste klanten.

Waarom vermelden?

Je zult je wellicht afvragen waarom we dan toch melding maken van deze websites. Nu dat doen we op de eerste plek om te voorkomen dat je dergelijke websites voor waarheid aanneemt. Deze sites zijn op niets anders uit dan kliks en jouw gegevens. Geheel geautomatiseerd worden de zogenaamd werkende kortingscodes steeds vernieuwd zonder dat de websites ook maar een seconde zijn bezocht.

kortingen
kortingen

Hoe krijg je korting?

Nederlanders en korting zijn echt onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zo erg dat we ons laten belazeren door tenten zoals Mediamarkt. Daar maken ze hun producten eerst duurder om vervolgens dikke korting te geven. Maar hoe zit dat bij Wapwinkel?

Bij Wapwinkel worden de prijzen zeker niet eerst naar boven bijgesteld als we met een kortingsactie komen. Dat kan je eenvoudig controleren bij Google. Kortingen zijn dus gewoon echt kortingen bij ons. En die kunnen komen in een korting op de aankoopprijs, korting op de verzendkosten, of meer van een product voor dezelfde prijs.

Vaste klanten korting

Omdat we zuinig zijn op onze vaste klanten, belonen we trouwe kopers met extra korting. Naast de gewone klanten kennen we nog twee andere groepen. Vaste klanten krijgen als ze een bepaald bedrag besteed hebben automatisch een mailtje waarin de melding staat dat hun groep is gewijzigd. Als de vaste klant vervolgens inlogt dan ziet hij of zij dat alle prijzen op de website lager zijn dan normaal.
En dan hebben we ook nog VIP klanten. Die krijgen de maximale korting bij Wapwinkel, goedkoper inslaan is onmogelijk. Om VIP klant te worden moet je binnen een bepaalde periode voor tenminste 1.000 euro producten gekocht hebben.

Staffelkorting

Op zo’n 61% van alle producten bieden wij een staffelkorting. En dat betekent lang niet altijd dat je er meteen 100 of meer moet kopen. Bij steeds meer producten is de staffel al van toepassing als je er twee tegelijk koopt. Dus samen shoppen loont zeker de moeite.
Overigens staat de staffel altijd aangegeven op de betreffende productpagina.

Korting bij Wapwinkel
Korting bij Wapwinkel

Nieuwe producten korting

Vrijwel alle nieuwe producten worden ter kennismaking 1 of 2 weken met extra korting aangeboden. Deze korting kan wel oplopen tot 25%. Dus bij ons zijn de early adapters goedkoper uit in veel gevallen. Op onze voorpagina wordt altijd een selectie getoond van onze nieuwe producten.
Bij de nieuwe producten staat er altijd netjes met een timer vermeld wanneer de extra lage prijs afloopt zodat je weet hoe lang je er nog over kunt nadenken.

Blogs

Het lezen van onze blogs loont zeker altijd de moeite. Als we producten bespreken, of de werking daarvan, dan plaatsen we binnen deze artikelen vaak een kortingscode die een aantal dagen geldig is. Zo leert het lezen van dit blog namelijk dat je bij het gebruik van de couponcode HOIHOI tot en met vrijdag geen verzendkosten hoeft te betalen.

kortingscodes
Hoe meer je koopt, des te hoger de korting

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *