Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Integrale verkeerscontrole in Tilburg

Controle in Tilburg

Woensdag 30 juni 2021 hebben politie, Belastingdienst en de gemeente een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden aan de Burgemeester Brokxlaan in het Brabantse Tilburg. Hierbij zijn diverse bekeuringen uitgeschreven en twee verdachten aangehouden.

Winkelgebieden

De controle vond plaats tussen 15.00 en 21.30 uur en maakt deel uit van een grotere aanpak rondom de Tilburgse winkelgebieden.

Belastingdienst

De Belastingdienst heeft ter plekke ruim 12.000 euro aan belastingschuld geïnd. Ook zijn er 6 voertuig eigenaren die een aanslag hebben ontvangen wegens rondrijden met een buitenlands kenteken terwijl zij woonachtig zijn in Nederland. Er volgt dan een navordering van BPM en een boete, dus dat kan flink in de papieren lopen.

Politie

En ook de politie zat niet stil tijdens deze verkeerscontrole, want die heeft diverse bekeuringen uitgeschreven, waaronder 6 keer voor bellen tijdens het rijden. Ook zijn er 5 bekeuringen uitgedeeld voor het niet dragen van een gordel en 2 bekeuringen voor het niet tonen van een rijbewijs.

Aanhoudingen

Er zijn twee aanhoudingen verricht. Een 24-jarige man uit België en een 26-jarige man uit Oosterhout zijn aangehouden voor rijden onder invloed van drugs. Zij hebben beiden een rijverbod van 24 uur opgelegd gekregen

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *