Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Interactie met klanten verder uitgebouwd met Telegram

aug 29, 2023
Telegram voor klanten

Goed nieuws voor alle bezoekers van Wapwinkel, want vanaf vandaag zijn we niet alleen via Whatsapp bereikbaar, maar ook via Telegram. Veel klanten communiceren liever via dit medium en wij luisteren graag naar onze klanten.

Telegram

Telegram is een cloudgebaseerde instant messaging-applicatie en platform. Het stelt gebruikers in staat om tekstberichten, multimedia-bestanden en spraakberichten uit te wisselen, zowel individueel als in groepen. Telegram biedt end-to-end encryptie voor het beveiligen van communicatie en hecht veel belang aan privacy en veiligheid.

Hoe bereik je ons

Als je willekeurig een pagina bezoekt bij Wapwinkel dan zie je links onderin het Telegram logo staan. Als je daar op klikt en je hebt Telegram al geïnstalleerd dan kom je meteen in je chatscherm van deze app. Heb je Telegram nog niet, dan krijg je de gelegenheid om het te installeren.

Focus op veilig

Privacy en beveiliging: Telegram maakt gebruik van end-to-end encryptie voor geheime chats, waarbij berichten alleen toegankelijk zijn voor de afzender en ontvanger. Daarnaast kunnen gebruikers zelfvernietigende berichten instellen en tweestapsverificatie gebruiken voor extra beveiliging.