Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Invallen in Zoetermeer en Pijnacker

jun 20, 2022
Politiewagen

Bij invallen in woningen en een loods in Zoetermeer en Pijnacker zijn op maandag 30 mei onder meer verdovende middelen, wapens, contant geld en geldtelmachines aangetroffen. Vier mannen zijn aangehouden.

Handel in verdovende middelen

De invallen zijn op 30 mei gedaan naar aanleiding van een onderzoek naar de handel in verdovende middelen. Deze handel kwam aan het licht tijdens een eerder onderzoek.

Drie woningen en een loods zijn doorzocht en daarbij zijn onder meer verdovende middelen, een bivakmuts, contant geld, geldtelmachines en wapens gevonden. Twee mannen uit Zoetermeer zijn aangehouden voor grootschalige handel in verdovende middelen. Het gaat om een 33-jarige man die in een woning in Zoetermeer is aangehouden en een 35-jarige man die in een hotelkamer in Nieuwenkerk aan den IJssel is aangehouden.

Niet in het Kadaster

Daarbij bleek één van de woningen niet te zijn opgenomen in het Kadaster en de gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens. De woning is gesloten en de twee personen die hier aanwezig waren, zijn aangehouden. Het gaat om een twee mannen van 51 en 21 jaar.

Voorgeleid

De vier verdachten zijn vorige week voorgeleid. De raadkamer van de rechtbank heeft besloten het voorarrest met 90 dagen te verlengen. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Bron en foto: politie.nl