Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Je Bitcoins kunnen weer gebruikt worden

mrt 26, 2024
Betalen met Bitcoin bij Wapwinkel

Belofte maakt schuld. Onze software die zorgde voor de afhandeling van crypto-currency was ernstig aan onderhoud toe. Al onze systemen en computers zijn optimaal beveiligd en voorzien van de allernieuwste updates en software. En dat strookte niet met de ietwat verouderde software van de crypto betaalprovider. Het goede nieuws is dat er kakelverse software staat te popelen om je Bitcoins te verwerken als geldig betaalmiddel bij Wapwinkel.

Bitcoin geaccepteerd

Wapwinkel is verheugd om jullie mede delen dat we vanaf vandaag weer Bitcoins kunnen accepteren als betaalmiddel. Vrijwel geen transactiekosten, snel, vrijwel 100% anoniem en zeer veilig betalen. Leuker kunnen we het niet maken.

Geen software nodig

Als je wilt afrekenen met Satoshi’s, dan heb je daarvoor geen computernerd aan je zijde nodig, of overdadige kennis van ingewikkelde wallet software of speciale apps waar je grijze haren van krijgt. Nope, het complete afrekenproces wijst zichzelf. De enige voorwaarde als je met Bitcoins wilt betalen is dat je Bitcoins bezit, maar dat is logisch.

Een hele week korting!

Dat Bitcoin betalingen weer mogelijk zijn, vieren we graag met jullie als vaste klanten en trouwe lezers van onze smartshop blog. Daarom hebben we de volgende actie. Betaal je met Bitcoins tussen vandaag 26 maart 2024 en 2 april 2024, dan kan je rekenen op 5% extra korting om het te vieren. Gebruik daarvoor de code BITCOIN tijdens het afrekenen.