Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Je hebt agenten, en agenten…

Bart Hissink en Koen Simmers

Agenten die een goed luisteren oor hebben, zo zouden ze er bij het korps meer aan moeten nemen. En als die dan doorstromen naar functies die iets voor het zeggen hebben in het land, dan komt het misschien toch nog goed allemaal.

Een goed gesprek

Koen Simmers, fanatiek Twitter gebruiker namens de Nederlandse Politie Bond, ging een goed gesprek aan met één van ons meest trouwe volgers, Bart Hissink.

Bart heeft NAH (niet aangeboren hersenletsel); een noodlot dat hem toekwam bij een ernstig ongeval met een rallyauto, waarin hij als navigator meereed toen deze in België met zeer hoge snelheid op een boom tot stilstand kwam.

Koen kwam in gesprek met Bart en het onderwerp was het onderwerp waarvoor Bart al jaren een onvermoeibare strijd voert, de thuiskweek van medicinale cannabis. Bart is het levende bewijs dat er mensen zijn die zijn aangewezen op thuis gekweekte wietplanten. Wiet kopen bij de coffeeshop is simpelweg te duur als je niet kunt werken en van medicatie werd Bart een afgevlakt depressief persoon. Het gesprek monde niet alleen uit in bovenmatig begrip van Koen, maar tevens in de publicatie van deze ontmoeting op de website van de Nederlandse Politie Bond.

Praten helpt, luisteren ook

Het gesprek tussen deze twee geeft maar eens te meer aan dat het alsmaar vertellen van het verhaal van Bart uiteindelijk resulteert in luisteren. Na ontelbare lezingen, voordracht en internetpublicaties is het nu iemand van binnen het korps die er over schrijft en hopelijk anderen stof tot nadenken geeft. In elk geval heeft Bart met zijn eigenwijze manier van alsmaar aandringen tot een debat via Koen Simmers een podium bereikt waar je normaal gesproken een stilzwijgen verwacht over dit onderwerp. Wie volgt?

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *