Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Laatste pleziertje Almeloër afgepakt

DoorRedactie

feb 9, 2019 , , ,
Literfles

Damn. Je woont in Almelo en dan is er naast het bekijken van een stoplicht dat van rood op groen springt en andersom echt niet veel te doen. En dan is drugs zo’n beetje het enige vertier toch.

De politie heeft donderdagmiddag 33-jarige scooterrijder aangehouden op de Grotestraat in Almelo. De man bleek bijna een liter GHB bij zich te hebben. Voorraad voor enige tijd vermaak in Almelo.

Liter GHB

De agenten hadden het vermoedden dat de scooterrijder onder invloed was en hielden hem staande. Na controle bleek de man inderdaad niet nuchter te zijn en werd hij meegenomen naar het politiebureau voor een bloedtest. Na zijn aanhouding bekende de man dat hij een grote hoeveelheid GHB bij zich had. In zijn tas werd inderdaad bijna een liter van de drug gevonden.

De bak in

Er bleken nog meer zaken te lopen tegen de man. Wegens zijn verslaving is hij door de politie overgebracht naar een gevangenisziekenhuis in Scheveningen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *