Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Lege buisjes van Wapwinkel: permanente prijsverlaging!

okt 18, 2023
5 ml buisje met schroefdop

Het zal je niet ontgaan zijn dat lege buisjes in de industrie voor tal van doeleinden worden gebruikt. Of je nu in een laboratorium werkt, een juwelier bent, zelf bier brouwt, of op zoek bent naar een geschikte oplossing voor het opslaan en vervoeren van vloeistoffen, deze buisjes bieden een scala aan mogelijkheden. En als het gaat om de aanschaf van deze essentiële producten, is er één naam die eruit springt: Wapwinkel. Als officiële importeur voor Nederland en België levert Wapwinkel de hoogste kwaliteit lege buisjes tegen de laagst mogelijke prijzen. Maar dat is nog niet alles. In deze blogpost ontdek je waarom de prijzen van lege buisjes bij Wapwinkel permanent zijn verlaagd en wat dit voor jou betekent.

Wapwinkel: uw betrouwbare partner voor lege buisjes

Wapwinkel heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als dé leverancier van lege buisjes voor tal van toepassingen. Of je nu op zoek bent naar buisjes om vloeistoffen te bewaren, te transporteren, of om kleine voorwerpen te verpakken, wij hebben precies wat je nodig hebt. Onze buisjes zijn vervaardigd van duurzaam polypropeen (PP), waardoor ze vrijwel onverwoestbaar zijn. En omdat we zeer selectief zijn over de kwaliteit van onze producten, zijn al onze buisjes gegarandeerd lekvrij en vloeistofdicht.

Onze 5 ml buisjes met schroefdop zijn veruit de meest populaire keuze. Ze zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen en bieden voldoende capaciteit om aan jouw behoeften te voldoen. Deze buisjes worden altijd verkocht als “Lege buisjes met schroefdop” en de bijbehorende dopjes worden netjes meegeleverd met je bestelling, in hetzelfde aantal als de buisjes dat je koopt.

Permanente prijsverlaging: hoe zit dat?

Misschien heb je al opgemerkt dat we onlangs een permanente prijsverlaging hebben doorgevoerd voor onze lege buisjes. Dit is geen tijdelijke promotie, maar een strategische beslissing om onze klanten de best mogelijke waarde te bieden. Maar hoe kunnen we ons deze prijsverlaging veroorloven zonder in te boeten op kwaliteit?

Het antwoord is eenvoudig: als officiële importeur voor Nederland en België snijden we de tussenpersonen uit en leveren we rechtstreeks aan onze klanten. Hierdoor verminderen we de overheadkosten en kunnen we de besparingen rechtstreeks aan jou doorgeven. Dit resulteert in aanzienlijk lagere prijzen zonder in te leveren op de kwaliteit van onze producten.

De verschillende maten en toepassingen

Een van de redenen waarom onze lege buisjes zo populair zijn, is de verscheidenheid aan maten en toepassingen die ze bieden. Bij Wapwinkel vind je buisjes in verschillende maten, variërend van 3 ml, 4 ml, en 5 ml tot grotere 25 ml buisjes. Of je nu een laboratoriumprofessional bent die monsters moet bewaren, een juwelier die sieraden verzendt, een bierbrouwer die kleurstoffen bewaart, of een hobbyist die kleine voorwerpen verpakt, onze buisjes zijn veelzijdig en geschikt voor diverse doeleinden.

Van juweliers tot hobbywinkels: een breed klantenbestand

Wapwinkel bedient een gevarieerde klantenkring, variërend van juweliers tot hobbywinkels en van particulieren tot overheidsinstellingen. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe onze klanten onze buisjes gebruiken:

Juweliers

Juweliers vertrouwen op onze buisjes om kleine sieraden veilig te verpakken en te verzenden. Of het nu gaat om gouden kettingen, diamanten of andere waardevolle voorwerpen, onze buisjes bieden bescherming en gemak.

Hobbywinkels

Hobbywinkels gebruiken onze buisjes om items zoals kralen, naalden en kraaltjes te verpakken. Dankzij de halfdoorzichtige aard van de buisjes is de inhoud snel zichtbaar, wat handig is bij het organiseren van materialen.

Bierbrouwers

Bierbrouwers voegen kleurstoffen toe aan hun brouwsels om unieke kleuren te creëren. Onze buisjes met schroefdop bieden een handige manier om kleine hoeveelheden kleurstof te bewaren voor gebruik in het brouwproces.

Alternatieve genezers

Bij methoden zoals electroacupunctuur, biotensor of bioresonantietherapie worden buisjes gebruikt om referentiestoffen op te slaan voor diagnostische doeleinden. Onze lege buisjes bieden een geschikte en vloeistofdichte oplossing voor deze toepassingen.

Laboratoria

Laboratoria over de hele wereld vertrouwen op onze buisjes, die ook bekend staan als scintillatieflesjes, om monsters veilig te bewaren en te transporteren. De buisjes zijn chemisch inert, wat betekent dat ze geschikt zijn voor gebruik met oplosmiddelen en chemicaliën met een hoge zuiverheidsgraad.

Duurzaamheid en bestendigheid

Polypropeen (PP) is het materiaal waarvan onze buisjes zijn gemaakt. Het is niet alleen extreem duurzaam, maar ook bestand tegen chemische oplosmiddelen, basen en zuren. Hierdoor zijn de buisjes geschikt voor gebruik in laboratoriumomgevingen en medische toepassingen. Bovendien kunnen ze zowel worden geperst als gezaagd, waardoor ze vrijwel naadloos zijn.

Polypropeen: een historisch materiaal

Polypropeen heeft een interessante geschiedenis. Het materiaal werd ontwikkeld in het begin van de jaren 1950. Interessant is dat het materiaal op meerdere plaatsen bijna gelijktijdig werd uitgevonden, waardoor er juridische complexiteiten ontstonden. Uiteindelijk werden twee Amerikaanse chemici die voor Phillips Petroleum werkten, officieel erkend als de uitvinders van polypropeen. Het materiaal heeft sindsdien zijn waarde bewezen in tal van toepassingen, waaronder lege buisjes.

Lege Buisjes met Pipet

Als je lege buisjes nodig hebt om vloeistoffen te doseren of over te brengen, hebben we ook lege buisjes met pipet in ons assortiment. Met de gratis meegeleverde pipet kun je eenvoudig en nauwkeurig 5 ml vloeistof opzuigen en in de buisjes overbrengen. Deze optie biedt extra gemak voor verschillende toepassingen.

Diverse verpakkingsopties

Bij Wapwinkel begrijpen we dat verschillende klanten verschillende behoeften hebben. Daarom bieden we diverse verpakkingsopties, variërend van kleine hoeveelheden tot grotere bestellingen. Onze verpakkingseenheden omvatten:

  • 10 stuks – zakje
  • 50 stuks – zakje
  • 100 stuks – zakje
  • 250 stuks – zak
  • 500 stuks – zak
  • 1000 stuks – zak
  • 2000 stuks – doos
  • 32000 stuks – pallet

Profiteer van onze staffelkorting

Bij Wapwinkel geloven we in het belonen van zowel onze kleinere klanten als onze grotere afnemers. Daarom bieden we een staffelkorting op onze lege buisjes met schroefdop. Hoe meer buisjes je in één bestelling koopt, des te voordeliger wordt de prijs per buisje. Zelfs bij een bestelling van slechts 10 lege buisjes profiteer je al van onze blijvend lage prijzen dankzij onze directe import.

Wapwinkel: een onuitputtelijke voorraad

Dankzij onze positie als officiële importeur van deze hoogwaardige lege buisjes, kunnen we een onuitputtelijke voorraad garanderen. Onze buisjes zijn de enige echte vloeistofdichte buisjes op de markt, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over lekkages als gevolg van slechte afdichting.

Ontelbare toepassingen

Lege buisjes worden gebruikt in de gehele maatschappij en hebben ontelbare toepassingen. Onze gewaardeerde klantenkring omvat particulieren, laboratoria, het onderwijs, overheidsinstellingen en nog veel meer. Of je nu monsters moet bewaren, sieraden wilt verzenden,