Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

LegeCapsules.nl, onze bijna volwassen dochter

jun 5, 2023
Opening legecapsules.nl

Onze dochter is terug in de zaak. Ze is inmiddels bijna 15 jaar en ze was geruime tijd afwezig. Maar de heimwee bleek te groot en daardoor is ze met rasse schreden teruggekeerd. We hebben het over onze dochterwebsite LegeCapsulles.nl.

Informatie tot in detail

Op www.legecapsules.nl kan je werkelijk alles terugvinden over capsules wat je maar wilt weten. Van het productieproces tot aan de maattabelen. Maar ook hoe je ze eenvoudig kunt vullen, welke machine je daarvoor nodig hebt, wat je er in kunt stoppen, welke kleuren en soorten er allemaal beschikbaar zijn of hoe je ze het beste kunt bewaren.

In de Wapwinkel stijl

Als je de website bezoekt dan herken je waarschijnlijk meteen de huisstijl van dit blog. We zullen op korte termijn meer van dergelijke websites online plaatsen en we denken dat het wel handig is als je die meteen herkent. We worden namelijk te vaak nagemaakt.

Genoeg gekletst, bezoek legecapsules.nl en bookmark de website meteen zodat je er de volgende keer niet naar hoeft te zoeken.

Lege capsules kopen

Wil je geen informatie omdat je meteen wilt bestellen, bezoek dan meteen onze capsulewinkel.

We vieren het

Om het te vieren dat deze zeer uitgebreide website online staat, trakteren we. Tot aan het einde van de maand gebruik je de couponcode LEGECAPSULES om 10% korting te krijgen op je capsules.