Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Magic- & quote seals weer leverbaar

nov 17, 2023
Quote seals

Je hebt een prachtige hardlopende eigen lijn met seals. Zo’n lijn waarmee je Ponypack en Snowseals samen van de troon zou kunnen stoten. Je voorraad loopt dus, dus je bestelt en betaalt nieuwe leveringen. En dan wordt het stil. Lange tijd zaten we zonder, maar vandaag is er goed nieuws.

Voorraad seals

Eigenlijk kopen we momenteel in wat we kopen kunnen want seals daar kan je er niet genoeg van hebben. En vanaf vandaag hebben we dus weer Quote Seals en Magic Seals uit voorraad leverbaar.
We moeten onze systemen nog even aanpassen waardoor je mogelijk niet altijd de juiste voorraad te zien krijgt, maar dat is een kwestie van korte tijd. Leveren kunnen we sowieso.

Snorro ook weer leverbaar

Snorro seals – Box klein [100x wit/zwart] zit ook in de levering die we hebben ontvangen, dus ook die zijn vanaf vandaag weer leverbaar.

Actie

Heb jij er te lang op moeten wachten naar je zin, of heb je gewoon trek in een aantrekkelijke korting op de toch al belachelijk lage prijs? Dan is er nog meer goed nieuws, want wie tot en met maandag Quote Seals of Magic Seals koopt en de kortingscode QUOTE5MAGIC gebruikt, die kan rekenen op een leuke extra korting.