Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Marine druk met drugs opsporen

DoorRedactie

sep 28, 2020 , , ,
Coke bij de marine

De dagen dat de Marine oude zeemijnen onschadelijk maakte of te hulp sprong na een orkaan lijken ver achter ons. De jongens en meisjes van die varende oorlog paleizen worden gebruikt om op drugs te jagen tegenwoordig. Aan de hand van de Amerikanen uiteraard.

Zr. Ms. Groningen

Ook nu was het weer raak want het Nederlandse marineschip Zr. Ms. Groningen heeft voor de derde keer in een maand een drugstransport onderschept in het Caribisch gebied. Het patrouilleschip wist eergisteren samen met de Kustwacht Caribisch gebied een zeilboot te stoppen waar na onderzoek 80 kilo cocaïne aan boord bleek te zijn. Daar kan je even mee vooruit zeg maar.

Duizend

Dat tikt lekker aan voor de tussenstand van de oorlogsbodem de Groningen want die staat daarmee op duizend kilo. Zr. Ms. Groningen is sinds begin juli actief in het Caribisch gebied. Het schip wordt onder meer ingezet voor antidrugsoperaties en bij humanitaire hulpverlening. Van jouw belastinggeld en niet eens in de buurt van ons land. Gekte!

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *