Maximale inzet op kwekerijen

Terwijl er op verschillende plekken een chronisch gebrek is aan personeel bij de politie, blijft de hermandad zich toch met man en macht inzetten tegen het kweken van planten. En onthou dat het bij de agenten niet ophoudt, want justitie krijgt na het ontmantelen pas haar portie werk.

ZAANSTAD – Maandag 18 september werd een wietkwekerij gevonden in een pand aan de Czaar Peterstraat in Zaandam. De naar schatting 600 planten waren net geoogst aldus de gemeente Zaanstad.

BIDDINGHUIZEN – In een woning op de Rosmolen in Biddinghuizen heeft de politie vanochtend een hennepkwekerij aangetroffen. Circa 270 planten en de bijbehorende apparatuur werden in beslag genomen.

VLISSINGEN – Bij de vondst van een hennepkwekerij in een flatwoning in het Fransen van de Putteplein in Vlissingen heeft de politie donderdag vijf Vlissingers aangehouden.

WASPIK – In een bedrijfspand aan de Scharlo in Waspik troffen agenten deze week een hennepkwekerij aan. Achter een boekenkast kwam een kwekerij tevoorschijn. In het bedrijfspand stonden 681 oogstrijpe hennepplanten. De politie hield een 65-jarige man uit Nederhemert aan. Hij zit voorlopig voor verder onderzoek vast.

ALMELO – De politie heeft donderdagmiddag in Almelo een in werking zijnde hennepkwekerij ontdekt. De kwekerij, die bestond uit ruim 600 planten, bevond zich in een pand aan de Spreeuwenstraat. Een 34-jarige Hengeloër is opgepakt op verdenking van betrokkenheid.

VLISSINGEN – De politie heeft vanochtend na een melding een hennepkwekerij in Vlissingen opgerold. In een flatwoning aan het Fransen van de Putteplein troffen agenten een kwekerij aan met 165 hennepplanten. Vijf mannen zijn aangehouden voor verder onderzoek.

ZEVENBERGEN – In een loods aan de Campagneweg in Zevenbergen hebben agenten woensdagavond een kleine hennepkwekerij opgerold. Vier jonge mannen van zijn aangehouden.

BREDA – Het hennepteam van de politie heeft dinsdag bij een controle twee hennepkwekerijen gevonden in Breda. In totaal werden er 758 hennepplanten aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen en vernietigd. Meerdere verdachten zijn aangehouden.

NIJMEGEN – In een maisonnette in de Nijmeegse wijk Meijhorst is vanochtend door de politie een wietplantage ontmanteld. In het huis stonden volgens de politie Nijmegen-Zuid tachtig planten. Ook waren er sporen van eerdere oogsten. Er is nog niemand aangehouden.

CULEMBORG –  De politie heeft dinsdag een “omvangrijke hennepkwekerij” opgerold in Culemborg. Er zijn ruim 2.000 hennepplanten en 4.000 -stekken aangetroffen in het bedrijfspand aan de Staalweg.

Gelukkig is Nederland een stuk veiliger geworden en is er geen jointje meer te krijgen nu.

Door Flappie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *