Melding huiselijk geweld leidt tot stekkerij

stekken

De politie van Breda kreeg een melding van huiselijk geweld in de Brabantse stad. Met meerdere wagens werd er meteen op de melding gereageerd. Toen zij daar ter plaatse waren bleek het niet om alleen een huiselijk geweld casus te gaan.

Meer aan de hand

De politie kreeg gelijk veel signalen vanuit de wijk dat er al langere tijd meer speelde in de straat dan alleen de melding van vandaag. Voor de huiselijk geweld melding waren er genoeg signalen voor ze om de verdachte gelijk aan te houden en een aangifte op te nemen van het slachtoffer.

Vraagtekens

De agenten namen deze aangifte ter plaatse op, maar hadden nog wel wat vraagtekens wat er zich in de woning heeft afgespeeld. Toen zij wat verder in de woning keken zagen zij meerdere wietplanten in de woning staan.Hierop is doorgepakt in de woning en er zijn in bijna tweeduizend wietstekken aangetroffen in de woning. Er was dus inderdaad meer aan de hand en onze recherche gaat de zaak verder bekijken voor de strafbare feiten en er wordt contact gelegd met de hulpverlening om te kijken wat zij voor dit gezin kunnen betekenen.

Wietstekken in Breda, foto Politie Basisteam Markdal Facebook pagina

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *