Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Miljoenen in pand Dido Events

jul 19, 2018

In het pand van de feestlocatie Dido Events aan de Jan van Galenstraat in Amsterdam-West heeft de politie afgelopen woensdag bij een huiszoeking zeker 2,2 miljoen euro aan cash gevonden, dat zegt de Telegraaf. De politie zegt in de krant dat er veel criminelen samenkwamen om zaken te doen.

Zware criminelen

Er zitten nog drie mensen vast. De politie had de zaak in beeld omdat er geregeld zware criminelen werden gesignaleerd. De krant schrijft dat Greg Remmers, de vader van Jesse Remmers, er werd gezien en ook leden van de Green Gang uit Amsterdam-Zuidoost. Het ging onder meer om personen die verdachte zijn in liquidatieonderzoeken.

Mercatorbad

In het pand aan de van Galenstraat zijn verschillende ondernemingen gevestigd zoals het Mercatorbad, maar ook een KFC. Het is een van oorsprong Turkse familie die eigenaar is van de bedrijven. Er werd ingegrepen toen een agent zag dat er een tas werd overhandigd in Dido die vervolgens werd afgegeven aan een familielid van de eigenaar. Naar het schijnt zat een familielid stapels geld te tellen toen de politie binnenviel.