Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Omdat je portemonnee depri kan zijn

jan 15, 2024
Blue monday korting bij Wapwinkel

Hoi daar, vreugdeloze shoppers en Blue Monday-lijders! Bij Wapwinkel begrijpen we dat de meest deprimerende dag van het jaar je kan laten voelen alsof zelfs je cactus je in de steek heeft gelaten. Maar vrees niet! Om je door deze donkere tijden heen te helpen, hebben we iets speciaals: een korting die zo goed is dat je zou wensen dat het elke dag Blue Monday was (grapje, dat wensen we natuurlijk niemand toe).

Vrolijkheid kopen kan!

We weten dat je waarschijnlijk je bankrekening bekijkt en denkt: “Kon ik maar wat vrolijkheid kopen voor de prijs van een afgeprijsd broodje.” Nou, vandaag is je geluksdag! Want bij Wapwinkel bieden we je de kans om je leven op te fleuren met fantastische producten voor prijzen die zelfs je overbezorgde oma goed zou keuren.

Historische korting

En als je denkt: “Maar ik heb al mijn geld uitgegeven aan kerstcadeaus voor mensen die ik maar één keer per jaar zie,” hebben we nieuws voor je: deze korting is zo groot dat je je waarschijnlijk schuldig zult voelen over hoeveel je bespaart. Serieus, het is bijna alsof we je betalen om te shoppen. (Maar dat doen we niet, laten we realistisch blijven).

Dus trek jezelf uit bed, vergeet die xtc dip van het afgelopen weekend, schud die Blue Monday-blues van je af en surf naar onze website. Het enige wat blauw zal zijn na deze deal, is de kleur van de lucht (of je buurman’s jaloezie als hij hoort hoeveel je hebt bespaard).

Gebruik de code: BLUEMONDAY24 bij het afrekenen om je levensvreugde (en je spaarrekening) een boost te geven. Deze aanbieding is geldiger dan de excuses van je ex, dus wacht niet te lang! We hebben horen zeggen tot het einde van de maand, maar de afdeling sales is blijven hangen in het feestje van dit weekend. Die laten niets los.

Met blij wappie groet, Het “We-Houden-Niet-Echt-van-Blue-Monday-maar-Houden-Wel-van-Korting” Team van Wapwinkel