Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Onze Prinsjesdag kent alleen goed nieuws!

sep 20, 2022
prinsjesdag

Meteen de korting pakken? Scroll dan naar beneden.

Anders dan die clowns in Den Haag, die óf hun afspraken niet nakomen, óf slecht nieuws brengen, is het bij ons vandaag goed nieuws. Goed nieuws omdat we de financiële pijn wat proberen te verzachten bij jullie.

Transportkosten

Het is een feit dat we door onze eigen import aankijken tegen steeds hogere transportkosten. We proberen dus onze orders in het buitenland iets langer op te sparen waardoor we de transportkosten kunnen verdelen over meer producten. En nu de brandstofprijzen hun piek lijken te bereiken blijkt dat dit waarschijnlijk een goede keuze was in onze strategie. We hebben onze prijzen amper moeten verhogen, mede door het feit dat we ook nog eens met iets minder marge genoegen nemen.

GEEN verzendkosten

Prinsjesdag, dat komt samen met leuke extra korting. Wie vandaag een order plaatst, kan de verzendkosten laten voor wat het is. Als je de kortingscode PRINS gebruikt dan betaal je namelijk 0,0 euro verzendkosten voor je order. Voorwaarde is wel dat je voor minimaal een tientje koopt, maar daar zit je zo aan met al die leuke producten.

De aanbieding in niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of coupons en alleen geldig op dinsdag 20 september 2022.