Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Overdracht drugs mislukt

mrt 15, 2018

Toen agenten zagen dat er tussen twee inzittenden van twee auto’s in Rotterdam iets werd overgedragen, vertrouwden ze het zaakje niet. En dat bleek volkomen terecht.

Na het doorzoeken van de auto’s en de woningen van de inzittenden werden 1,5 kilo cocaïne, 1000 XTC-pillen, 11.000 euro cash, 22.000 euro in valse biljetten, pepperspray, zes dure horloges en twee auto’s in beslag genomen. Er zijn vier verdachten aangehouden voor het bezit van harddrugs, witwassen, het voorhanden hebben van vals geld en de wet wapens en munitie.

Agenten zagen in Rotterdam Feijenoord dat er iets verdachts gebeurde tussen de twee auto’s. Ze besloten de wagens te volgen en op de A16 en de Beijerlandselaan aan de kant te zetten. In één auto trof het team drugs en vals geld aan, in de andere een grote som cash. Reden genoeg om door te pakken en ook de woningen van de inzittenden te doorzoeken. Hierbij werden pepperspray, horloges, twee dure auto’s en de xtc-pillen in beslag genomen. De vier aanhoudingen betreffen een 32-jarige man uit Rotterdam, een 30-jarige man en een 31-jarige vrouw uit Dordrecht en een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Bron: politie.nl