Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Pannenkoek met GHB ontregelt A4

mrt 19, 2018

Als je nu je lichaam wilt aftanken met GHB om compleet uit je kanarie te gaan dan moet je dat lekker zelf weten vinden wij. Maar als je dan als een pannenkoek de rijksweg opgaat dan verdien je bakken straf.

Een 28-jarige man heeft onder invloed van GHB voor levensgevaarlijke situaties gezorgd op de A4. Het incident vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag bij Burgerveen, zo meldt de politie.

De aanhouding verliep niet geheel volgens het boekje. De politie zag rond 2.30 uur een auto vrijwel stilstaan op de A4. Nadat de auto weer langzaam ging rijden gaven de agenten het volgteken. In plaats van de politie te volgen trapte de bestuurder weer op de rem en parkeerde de auto op de snelweg. Het achteropkomende verkeer kon de auto nog maar net ontwijken. De politie besloot toen de twee linkerrijstroken af te sluiten middels rode kruizen. Daardoor kon de politiewagen achteruit rijden naar de geparkeerde auto.

Volgens de politie was direct duidelijk dat de bestuurder van de stilstaande auto onder invloed was van alcohol in combinatie met een andere drug. De man probeerde de auto snel weer te starten maar dat mislukte, waarop de man werd aangehouden.

Later bekende de man tijdens verhoor dat hij GHB had gebruikt. Hij moest zijn rijbewijs inleveren.  En wij hopen voor een hele lange tijd. Pannenkoek.