Per ongeluk 30 kilo wiet ontvangen

DoorFlappie

okt 27, 2017 #30 kilo, #amazon, #cannabis

Velen van jullie zouden het ervaren alsof je de Staatsloterij hebt gewonnen: pakjes bij de post ontvangen waarin 30 kilo wiet zit. Een keurig stel in Amerika dat plastic dozen bij Amazon had besteld overkwam het. En in plaats van de komende 40 jaar gratis te kunnen blowen besloten ze de FBI in te schakelen.

“Het pakket was extreem zwaar. Veel zwaarder dan je zou verwachten bij vier lege opbergdozen”, zo begint de vrouw haar verhaal aan WFTV. Niet zo vreemd, als je weet dat de dozen maar liefst 30 kilo cannabis bevatten. Ze vertelt dat ze dol is op Amazon en regelmatig bestellingen plaatst bij de online winkel, maar dit had ze nooit verwacht.

Na de vondst belde de onfortuinlijke Amerikanen onmiddellijk de politie. Uit schrik dat de daders de buit nog komen opeisen, willen ze anoniem blijven. “We hebben dagenlang schrik gehad dat er zou ingebroken worden. We hebben echt enkele slapeloze nachten achter de rug.”

Achteraf heeft het koppel ook z’n beklag gedaan bij Amazon. Na een maand over en weer te mailen, kregen ze een cadeaubon van 150 dollar (127 euro). Er zat ook een kaartje bij met de teleurstellende boodschap “Meer kunnen we momenteel niet doen”. Het e-commercebedrijf heeft wel al laten weten dat ze zullen meewerken aan het onderzoek van de politie.

Door Flappie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *