Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Ponypack is natuurlijk gewoon Pony Pak

mrt 15, 2023
Aanhouding Leerdamse drugsdealer

Voorwoord: Stel je ontdekt als politie bij een dealer Pony Pak’s. Dan weet je natuurlijk pas dat je Pony Pak’s te pakken hebt als er op de envelopjes PONY PAK staat. Waarom je dan in vredesnaam in je persbericht blijft schrijven over Ponypacks is ons een raadsel.

Dealer gepakt in Leerdam

Leerdam – De politie heeft dinsdagochtend 14 maart een 22-jarige man uit Leerdam aangehouden. In zijn woning en auto werd een flinke hoeveelheid harddrugs en een grote som geld aangetroffen. De man wordt ervan verdacht in harddrugs te handelen.

Drugs, geld en voertuigen

Naar aanleiding van een onderzoek werd de 22-jarige Leerdammer dinsdagochtend verrast met een bezoekje door het arrestatieteam van de politie. Bij het doorzoeken van de woning en een voertuig van de verdachte werden enkele tientallen ponypacks Pony Pak’s gevonden. Ook werd een groot contant geldbedrag aangetroffen. De man wordt ervan verdacht in harddrugs te handelen. De gevonden drugs en het geld is in beslag genomen. Daarnaast heeft de politie ook twee voertuigen van de Leerdammer in beslag genomen.