Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Ponypak, het afscheid †

nov 10, 2022
RIP Pony-pak

Het is vandaag de dag van de aankondiging van het afscheid van Ponypak. De verkoop stopt en wij verkopen de huidige voorraad nog. Wanneer onze voorraad op is dan komt dit product nooit meer terug.

Slechte naam

Mede dankzij de ontelbare persberichten van de club die we gemakshalve de politie noemen, heeft PonyPak een slechte naam gekregen. Die club noemt dit mooie product namelijk uitsluitend in één zucht gecombineerd met cocaïne. In alle gevallen noemen ze dit verpakkingsmateriaal ‘PonyPack‘; kennelijk gaat het lezen ze niet best af, want op deze watervaste en onscheurbare velletjes staat toch echt duidelijk Pony-pak.

Uit de distributie

Omdat wij niet geassocieerd willen worden met harddrugs en dus ook niet de verpakking ervan in een wereldwijd bekend geworden verpakking willen faciliteren, hebben we besloten om dit product uit te verkopen en dan te stoppen met Ponypak. Er komt dan ook geen nieuwe voorraad meer zoals je begrijpt.

Speciale korting

Vanzelfsprekend belonen we ook nu weer de trouwe lezers van dit blog. Als je Ponypak’s gaat bestellen omdat je ze toch nog in huis wilt hebben, of omdat je ze wilt inlijsten als herinnering, dan geven wij een leuke extra korting als je tijdens het afrekenen de speciale kortingscoupon PONY invult. op = op