Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

PostNL loopt tegen vertragingen op

mei 25, 2023
Vertraging

Getverdemme wat een ellende bij het versturen van de orders weer zeg. Niet door ons toedoen hoor, maar het is PostNL die tegen allerlei verklaarbare problemen aanloopt waardoor het aanbieden van zowel pakjes als brievenbuspost wat vertraging oploopt.

Vertragingen

Op dit moment zijn er vertragingen bij de bezorging van zakelijke post en brievenbuspakjes+. Daardoor zijn brievenbuspakjes+ en bijvoorbeeld weekbladen helaas langer onderweg dan je gewend bent. PostNLdoet er vanzelfsprekend alles aan om dit op te lossen.  

Waardoor zijn er vertragingen? 

In 2 van de sorteercentra van PostNL zijn er technische problemen. Daardoor worden zakelijke post en brievenbuspakjes+ niet direct verwerkt en gescand en zijn ze langer onderweg in de regio’s Brabant en Limburg. Ook kan het voorkomen dat jullie als klant verkeerde track & trace-informatie zien.   

Hoe wordt het opgelost?

PostNL doet er alles aan om de post zo snel mogelijk te bezorgen. Daarom zetten ze extra personeel in en verplaatsen ze werkzaamheden. Ze hopen deze technische problemen dankzij het harde werk van onze collega’s binnen 1-2 weken op te lossen.

Onze excuses

Wapwinkel biedt namens PostNL onze welgemeende excuses aan voor deze vertraging. Om contracttechnische redenen en ook softwaretechnische redenen is het overigens niet mogelijk om even snel van vervoerder te wisselen.

Bestel op tijd

Heb je producten op een specifieke datum nodig omdat je op vakantie gaat, een festival op het programma hebt staan of omdat je naar een leuk thuisfeestje gaat? Zorg er dan voor dat je twee tot drie dagen extra verzendtijd in acht neemt zodat je verzekerd bent van de levering van je order voor je de spulletjes nodig hebt.