Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Quote seals terug op voorraad

jul 7, 2022
Snorro seals

Door allerlei omstandigheden werd onze vaste drukker overbelast en liep de productie van onze Quote Seals een flinke achterstand op. Ondanks de ruime buffer kwam het onvermijdelijke en dat was een voorraad van 0 voor bepaalde Quote Seals. Gelukkig zijn we niet voor één gat te vangen.

Andere drukker

De drukker blijft overbelast en de achterstand is bijna niet meer in te halen. In goed overleg is er besloten om – al dan niet tijdelijk – over te stappen naar een andere drukker. Het drukproces van Quote Seals is dusdanig ingewikkeld dat niet iedere drukker dit aankan. Gelukkig hebben we nu een partij en die heeft maximaal drukpersuren gedraaid om ons van dienst te zijn.

Quote seals
Quote Seals

Prijzen hetzelfde

In de tijden waarin werkelijk alles duurder is geworden hebben we het voor elkaar om met het inleveren van een stuk van onze marge de prijzen van Quote Seals hetzelfde te houden. Het is echter wel bijna met zekerheid te zeggen dat we dat op termijn niet kunnen handhaven. Dus als je seals gebruikt, sla dan een extra voorraadje in om te voorkomen dat je ze bij de volgende batch duurder moet kopen.

Harley Quinn

Of het nu gaat om de (grote) Harley Quinn, Blue Magic, Marilyn Monroe of American Gangster seals, maar ook zeker de immens populaire Snorro seals, alles is weer in grote aantallen leverbaar.

Marilyn Monroe seals
Marilyn Monroe Seals