Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Razzia bij horecazaak in Hilversum

okt 24, 2022
kroeg

Hilversum – Bij een integrale actie op vrijdag 21 oktober 2022 bij een horecagelegenheid aan de Langestraat zijn drugs in beslag genomen. Er is niemand aangehouden.

Samenwerking

Politie en gemeente Hilversum werkten samen bij deze actie die werd gehouden naar aanleiding van meerdere signalen over mogelijke verdachte situaties. Op het moment van de instap waren meer dan twintig mensen aanwezig, zij zijn gecontroleerd. Verschillende personen hadden softdrugs bij zich; dit is door de politie in beslag genomen. Ook lag er harddrugs op de grond dat door de politie in beslag is genomen. Om hoeveel drugs het in totaal gaat is nog niet bekend gemaakt door de politie dus dat zal wel loslopen.

Kosten actie

Wat de kosten zijn van dergelijke acties is nooit meer te achterhalen omdat het onder het gewone takenpakket geschoven wordt. Wel wordt er steevast gesproken over ondermijning zodat de minister straks weer meer geld kan overmaken. Of dat geld dan gebruikt wordt voor het ook alweer kansloze ondermijnen, of dat er nieuwe smartphones, Mercedessen of mensen die de godganse dag op Twitter, TikTok of andere social media zitten te leuren, wij weten het niet.